Wednesday, 31 March 2010

This one's for you my Din Beramboi :'(

Assalammualaikum.
Hi.

My jaw's dropped as soon as I heard this news.
Meen send me a text: Qiss, aku dapat tahu Din Beramboi critical sekarang. Dia koma and sekarang dia ada kat Hospital Selayang :(

 Aku ingat mata aku tipu aku.
Aku bukak fan page dia. Semua orang doakan dia cepat sembuh.
Rupa-rupanya keluar berita tv3 pasal news ni.

One of the fan's post wrote this :
Din Beramboi was infested by rats pee when he was filming a Pet Show at the Zoo. 
He is in an INDUCED COMA, his internal organs have SHUT DOWN
he is bleeding internally. Doctor gives him 24 to 48 hours.
Dia perlukan darah type "O"

Dua hari lepas aku baru je gelak gila-gila punya pukul 2/3 pagi tengok 
dia punya show dekat youtube - "Wuhai Beramboi".
Then 30/3/10 dia masuk hospital pula :'(

Today, 31/3/10 a fan post this pula : 
Berita terbaru yang diterima dari adik Din Beramboi, 
kesihatannya kembali kritikal dan doktor menasihatkan agar 
bersedia dengan segala kemungkinan. 
Malam ini akan diadakan solat Hajat di Masjid Al-Ikhlas, Taman Seri Melati, 
Selayang Jaya selepas solat Isyak.
Pada siapa yang boleh hadir, hadir lah..

Dia selalu buat aku gelak sampai aku lupa problems aku buat seketika.
Dia tak pernah buat aku nangis until now :'(
Maybe ya'll think I am over reacting but I don't care what ya'll think !
I do really care about him.
It's sad. It's really-really sad.

Ya Allah, panjangkan lah umur dia. Semoga dia cepat sembuh dan kembali menceriakan hari kami. Amin :'(
To all Muslims, come and pray for him.

To Din Beramboi :

I know you're strong. You can deal with this.
Come on Din. Your beloved fans here are praying for you.
I know you can survive this !




InsyaAllah, he'll be fine.




Right? :'(



Monday, 29 March 2010

si Gagah Perkasa


( Aku agak kedekut orangnya, jadi kau orang semua tak boleh tengok muka dia.haha :P )

 MONDAY 29 MARCH 2010 !

Happy 18th Birthday my dear, Mr.Faez Syazwan Bin Noraslan Hadi !
My first Birthday wish to you my sweety.
So, I want it to be perfect. I hope so :D

I hope you will have a great life for this year and many many years ahead of you. 
May Allah will always bless you and your family with His love and care honey.
Good luck in everything you do, 
I will always support you whenever you need me to.

Take a good care of yourself for me, okay.
And no matter where you are, just know that I will always have you in my heart.
I really can't wait for you to be here with me :) 

I don't know what may our future turn out like,
but I hope there will be no regrets and pain that might build up in the future 
if something bad happens between you and me.

I've known you for 10 months now.
You're such a sweet, adorable, funny kind of guy.
You will always make me feel better when I'm feeling down.
I'm so lucky to know you :)

Thank you for being there for me from day to day.
Thank you for making me smile when forgot how to.
Thanks for everything my dear.

Lastly, Hum Tumhe Pyar karte hae ! haha :)

Sunday, 7 March 2010

saya suka STABIL

Assalammualaikum.
Hi.

Sabtu - 6/3/10 
Pekan FRINJAN - Dataran Shah Alam
9:30pm hingga 12:15am.

MAJU DAH DIA 
Eh eh. Ayam dah ada buku dah sekarang. Maju dah dia :D
I'm so happy for you ! Nanti buat lagi, and banyakkan muka surat dia ya? :)

JUMPA LAGI
I can't believe I got to see him again. Sangat sangat sangat thankful !
Alhamdulillah :)
Dapat jugak aku sampaikan harta pusaka aku dekat Bob.
Ahh, lega rasanya.
Sebab masa pergi PJ LA, terlupa nak bawak harta pusaka tu.
It was so great to see him again.
And hebat betul dia boleh ingat aku.haha.
Thanks again Bob. For being such a nice nice guy.
Terima kasih banyakkk, just like you said :)


BOLEH PULAK LUPA
Dah datang nak support Ayam, tapi boleh pulak terlupa nak ambil gambar dengan dia. 
Adoi, sengal ! Sorry, sebab masa tu tengah risau siapa nak pick us home :(





Pada yang belum beli, pergi lah mendapatkannya secara online - zulhabri@gmail.com




(Look how happy he is.hahaha)

Bob : Ehh, awak lagi !!
Aku : Haha ! Ya, saya lagiii ! 








Harta pusaka yang berwarna biru yang telah dicekik oleh Bob.haha.





Okay dah tak kena cekik :P 
I'm so glad you like my Cookie Monster ! Jaga baik-baik ya? :)





 Arghh so cute lah Merul !  :)









Ada rezeki jumpa lagi ya Bob :)